Els ingredients
Per al bescuit:
80 gr. de farina de civada 35 gr. d’estèvia o eritritol 3 ous
5 gr. de llevat en pols
Per al farcit:
200 gr. de melmelada de taronja
2 làmines de gelatina
Per a la cobertura:
100 gr. de xocolata negra
Preparació
Aquí estem de nou. Per comen-çar, primer de tot posarem a pre-escalfar el forn a 180º, escalfor dalt i baix.
En un bol posarem els 3 ous, l’estèvia, la farina de civada (podeu fer servir la farina que més us agradi: blat, cigró...) i el llevat. Recordeu que cal tamissar la farina. Ho integrarem tot fins que quedi una massa fina.
En un motlle de cupcakes o en flameres petites, ho untem tot amb una mica de mantega perquè no s’enganxi, hi afegim dues cullerades de la barreja a cada forat. Ho ficarem al forn a 180º durant 8 minuts.
Ho treiem del forn i ho deixem refredar completament.
Quan ja estiguin freds els bes-cuits, els treiem dels motlles.
Ara hidratem les dues làmines de gelatina en aigua freda durant uns 5 minuts.
Escalfarem la melmelada de taronja al microones durant 45 segons, afegirem les làmines de gelatina hidratades i ho remou-rem fins que quedin ben desfetes.
Posarem una capa d’aquesta melmelada sobre cada bescuit i ho reservem a la nevera durant uns 20 minuts.
Farem la cobertura, desfent la xocolata negra (mínim al 70%) al microones amb intervals de 30 segons, perquè no se’ns cremi i quedi del tot desfeta.
Quan la melmelada ja està total-ment sòlida, banyarem cada bes-cuit a la xocolata només per la part on hi ha la melmelada. I ho reservarem a la nevera 10 minuts.
Bon profit!!