A la venda les butlletes per comprar el llibre de Sant Roc il·lustrat per Pilarín Bayés

​Aquest cap de setmana hi ha obertes les inscripcions de macipets en línia i les de macips s'acaben dissabte vinent, 24 de juliol
|

El Patronat de Sant Roc d’Arenys de Mar ha posat a la venda les butlletes per comprar per avançat ell llibre “La Petita Història de Sant Roc”, il·lustrat per Pilarín Bayés, que sortirà publicat el pròxim Sant Jordi.  Les persones que el vulguin comprar trobaran en aquests mateixos comerços, unes butlletes que podran adquirir per 10 euros. Aquest tiquet es podrà bescanviar pel llibre, un cop aquest surti publicat. El bescanvi es podrà fer de manera física, si el comprador el guarda, o bé accedint al codi QR que portarà associat per guardar-lo de manera digital. Cada persona en pot comprar tants com vulgui!


Pilarin

Imatge de la campanya. 


Aquest llibre formarà part de la ja extensa col·lecció de “petites històries” de les tradicions més conegudes arreu del país que la il·lustradora vigatana ha publicat al llarg dels anys. Per poder-ho fer, el Patronat de Sant Roc necessita ajuda i per això posa en marxa una campanya de recollida de diners amb la col·laboració del comerç local, que tindrà dues fórmules. Una són les butlletes, però d'altra banda, hi ha guardioles vermelles repartides per diversos comerços d’Arenys, on es pot fer l’aportació que cadascú consideri oportuna. Fent això, totes les persones que hi col·laborin, ajudaran a fer aquest llibre possible! 



Mapa

Mapa dels establiments que venen les butlletes. 


Inscripcions de macipets

D'altra banda, d'ahir i fins diumenge hi ha obertes les inscripcions de macipets, en línia. Aquells que ho desitgin es poden preinscriure a través del web www.macips.cat. Com cada any, el nombre de places és limitat i en cas que hi hagi més demanda que oferta hi haurà sorteig.  Les inscripcions de macips estaran obertes fins al pròxim 24 de juliol i els interessats també ho han de fer de forma telemàtica, a través del web  www.macips.cat. La quota d’inscripció és de 15 euros pels macips i 10 pels macipets.