Les unitats del cau Flos i Calcat tornen de campaments

​Aquest any totes les unitats de l'agrupament escolta han pogut recuperar els campaments d'estiu i han fet ruta per diverses zones del país
|

Les unitats de l'Agrupament Escola i Guia Flos i Calcat d'Arenys de Mar finalitzen aquest cap de setmana els campaments d'estiu, amb el retorn de la unitat de Llops, que és la darrera en tornar a Arenys. Enguany, totes les unitats del cau Flos i Calcat han pogut fer els seus campaments d’estiu, després que l'any passat no va ser possible a causa de la pandèmia. 


WhatsApp Image 2021 08 27 at 18.47.16

El cau Flos i Calcat ha pogut recuperar els campaments d'estiu suspesos l'any passat. Foto: AEiG Flos i Calcat. 


Els primers a sortir fora van ser els Ràngers i Noies Guia (11 a 14 anys), que ho van fer abans de Sant Roc. Del 4 al 13 d’agost, han fet una ruta que els ha portat a conèixer i recórrer el "Camí de l’últim Càtar", també conegut com a "Camí dels Bons Homes", a l'Alt Urgell. La unitat de Castors i Llúdrigues (6-8 anys) van anar del 18 al 22 d’agost al terreny de Ballsau situat als peus del mateix pantà de Sau. Des d'allà han viatjat per molts indrets amb la màquina transportadora que van construir plegats entre altres activitats. 


WhatsApp Image 2021 08 27 at 18.51.37

Els més grans han fet rutes pel Pirineu i per Astúries. Foto: AEiG Flos i Calcat. 


També a finals d'agost, han fet ruta els Pioners i Caravel·les (14 a 17 anys), que han anat a Aigüestortes, entre el Pallars i la Ribagorça. Els que han anat més lluny són els de la unitat de TRUCS 1 (17 a 19 anys), que han fet ruta per Astúries. Finalment, els Llops i Daines (8 a 11 anys) han estat del 22 al 29 d’agost també a Ballsau a Vilanova de Sau on han fet una ambientació dedicada als Nàufrags o han fet gimcanes, tallers, descobertes de l’entorn i moltes coses més, i que finalitzen avui el seu recorregut.  


WhatsApp Image 2021 08 27 at 18.40.31

Les unitats dels petits han estat per la zona del Pantà de Sau. Foto: AEiG Flos i Calcat.