Marta Mitjans fa rècord del Circuit de Mítings Internacional d'Atletisme en 1000 metres

L'atleta arenyenca bat el rècord europeu en 1.000m llisos en mítings internacionals en la categoria sub-16 durant el campionat celebrat aquest cap de setmana a Palafrugell.
|

L’atleta arenyenca, Marta Mitjans, bat el rècord del circuit en la categoria 1.000 metres femení sub16, al Míting Internacional d'Atletisme de Palafrugell-Costa Brava celebrat aquest cap de setmana a la localitat empordanesa. Mitjans L’atleta del CA Canovelles, que entrena amb la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar, va fer una marca de 2:54,85 i acumula una nova marca en la seva fulgurant carrera. Recordem que els 1.000 metres llisos és la seva prova principal.

WhatsApp Image 2021 09 20 at 13.26.43

Marta Mitjans.

Abans de l'estiu, Mitjans es va proclamar subcampiona sub16 en el passat Campionat d'Espanya, en la mateixa categoria, on va revalidar el títol. Aquest títol es va afegir al de campiona de Catalunya, que va obtenir el mes de juny. La carrera de Mitjans en la categoria sub-16 és imparable. L'octubre del 2020 ja s'havia proclamat subcampiona d'Espanya, mentre que al desembre del mateix any va resultar campiona d'Espanya en 1.000 metres llisos en pista coberta. Finalment, el març del 2021 va guanyar el campionat de Catalunya en relleus mixtos.