Jaume Barangé exposa el seu art al restaurant El Coro

​La mostra, titulada ‘Penjats d’un fil’, és una continuïtat de l’exposició de l’autor a l’Ateneu sota el títol 'Fruits & Vegetables'
|

El pintor arenyenc Jaume Barangé ha exposat 16 obres al local del Coro sota el títol ‘Penjats d’un fil’. Es tracta d’una continuïtat de l’exposició de l’autor a l’Ateneu sota el títol "Fruits & Vegetables". En aquesta edició, l'artista ha optat per un format més informal i divertit. Al mateix temps, el visitant podrà copsar la bellesa dels fruits de temporada. Es tracta d'una combinació de colors, llums, textures i formes. Són petites obres d'arts de la natura al nostre abast. 


WhatsApp Image 2022 01 22 at 14.43.31


Barangé ha volgut fer aquesta mostra com una oda a les fruites i les hortalisses. Aprofita l'avinentesa per demanar un espai a Arenys per poder exposar les obres produïdes pels artistes locals, amb tota la seva diversitat. En aquest sentit, destaca que El Coro és un bon lloc on fer-ho, ajustat al seu espai per ser un lloc proper, amable, cordial i de bon menjar amb productes de proximitat.