Fors no descarta aliances amb cap partit per poder governar

​Junts per Arenys va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals amb l'exconseller Josep Rull
|

El Teatre Principal d'Arenys de Mar va quedar ple aquest dimecres, 26 d'abril a la tarda, per a la presentació en societat dels membres de la candidatura de Junts per Arenys a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. L'acte va comptar amb la participació de l'exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i també amb la presència de militants i simpatitzants d'altres poblacions de la comarca, i altres formacions polítiques arenyenques com Arenys en Comú.


Estanis forsacte

La candidatura de Junts per Arenys. Foto: Xavi Salbanyà. 


Durant la seva intervenció, el cap de llista, Estanis Fors, va recordar que es torna a presentar per quarta vegada amb la mateixa il·lusió i força que el primer dia i amb l’objectiu de “reivindicar l’orgull arenyenc que s’ha perdut aquest darrer temps”. Per a Fors, aquest darrer mandat ha estat marcat “per la total inacció, les promeses incomplertes, la brutícia, la manca d’inversions o la inseguretat”. El líder de Junts per Arenys també va recordar que el seu programa electoral es fonamenta en la millora de la neteja i la seguretat. 


Tot i això, va avançar altres propostes en l’àmbit esportiu, com la millora d’instal·lacions esportives o l’impuls d’una nova oferta formativa. En l'àmbit educatiu, la formació proposa l’adequació de l’Escola Cassà per a formació i habitatge per a joves. Altres punts destacats del programa són incrementar els recursos per a benestar social, habitatge social i gent gran.  En aquest sentit, volen reconvertir dels locals tancats en habitatges per a gent gran i persones amb mobilitat reduïda. També va avançar altres propostes com fer efectiva l'ampliació del CAP d'Arenys de Mar o recepcionar finalment totes les urbanitzacions.


Rullestanis

Josep Rull, durant la seva intervenció. Foto: Ràdio Arenys. 


Pel que fa a la política d'aliances, Fors és conscient que l’aritmètica farà que, si volen governar, hagi de sumar aliances i no descarta a cap formació política. En la seva intervenció, l'exconseller Rull, que va amanir la seva intervenció recordant Prat de la Riba o Espriu, va elogiar la figura de Fors assegurant que serà “un alcalde per a tothom”, pel seu compromís amb la política local. Així, en va destacar la seva capacitat per fer política i valors com l’impuls de l’economia productiva, la justícia social, la confiança cap a la societat i el seu alt component humanista.