Comença la reparació de la pista de joc del Fondo de les Creus

​Les obres s'inicien un cop ja ha començat la pretemporada de voleibol, bàsquet i futbol sala
|

Aquest passat divendres, van començar les obres de reforma de la pista del pavelló del Fondo de les Creus on diferents entitats esportives d'Arenys de Mar realitzen la seva activitat. No és una sorpresa portar a terme aquesta reparació, ja que després de mesos de tenir la pista en unes condicions no gens òptimes, sorprèn una mica fer-les ara a l'inici d'una nova temporada, on les tres entitats, voleibol, bàsquet i futbol sala ja havien començat les seves respectives pretemporades.


IMG 9563

Aquesta setmana han començat les obres per reparar els desperfectes del Glòria. 


Aquesta reparació no té res a veure amb les obres de la nova pista que es troba ubicada al costat de la piscina, sinó és una reforma per solucionar la pista de joc, molt malmesa recordem després del temporal del mes d'octubre on va deixar totalment impracticable la pista, sobretot una de les pistes transversals i que va fer suspendre diferents partits de futbol sala (alguns equips van haver de marxar a Canet de Mar a disputar partits de lliga) i bàsquet. Aquell temporal i sobretot l'aigua caiguda el 22 d'octubre de 2019 va deixar la pista de joc plena d'aigua i un parquet totalment aixecat. Amb el pas de les setmanes i mesos i amb petites reparacions va fer possible la tornada de partits i d'entrenaments a la pista i tenir una certa normalitat, però deixava en l'aire una reforma parcial o total de la pista de joc del Fondo de les Creus.


IMG 9596El temporal Glòria va deixar la pista de joc impracticable.


La cronologia dels fets ens porten de nou al mes de març, mes on tothom va fer parada obligatòria per l'inici de la pandèmia de la covid-19, fins a la tornada a l'activitat al mes de juny de diferents entrenaments i sobretot l'inici dels campus esportius que es van realitzar entre finals de juny i juliol, el bàsquet per exemple, va allargar fins a la segona setmana d'agost.


Ara amb l'inici de la pretemporada també dóna inici aquesta reparació de la pista de joc, una reparació parcial, solament de la part més tocada per l'aiguat del temporal de l'any 2019. Una obra com s'ha comentat esperada però possiblement inesperada perquè coincideix amb l'inici de la temporada d'entrenaments i això farà veure a les entitats que fan ús d'aquest pavelló estar dues setmanes entrenant en diferents indrets d'Arenys de Mar. Sobre la nova pista de joc, segueix el seu camí traçat i sembla que el mes d'octubre serà una realitat i Arenys de Mar disposarà d'una nova ubicació per poder entrenar i descongestionar així una mica els dos pavellons del Fondo de les Creus.


8ee60084 d434 4164 8a94 c46475dfd494La tercera pista esportiva, en construcció.