Kun fu

Els representants l'Escola de Kungfu i Taiji Arenys van quedar primers classificats en formes tradicionals i combat sanda, respectivament

Comenta
marta mitjans

L'atleta arenyenca era la més jove de les participants en aquesta final celebrada a Salamanca

Comenta
marta mitjans 2988

Mitjans s'ha proclamat campiona absoluta en el campionat celebrar aquest cap de setmana a Sabadell

Comenta
MG 2339

La festa de reconeixement del món de l’esport es trasllada al pavelló amb sopar inclòs

Comenta
Voleivol

La Copa d'Espanya de Voleibol de categoria júnior, juvenil i cadet que es va celebrar del 27 al 30 de desembre 2023 a Valladolid

Comenta
Marta i rut 2

Rut Herce segona d'Espanya Sub-20 de cros per clubs amb el Canovelles

Comenta
Camp de futbol  xs

El mal estat del terreny de joc s’afegeix al requisit de la UE per eliminar els microplàstics

Comenta
Marta mitjans

Va guanyar la plata en els 4x400 relleus, l'or en els 800 metres llisos en individual i el bronze en els 4x100 relleus

Comenta
Cecs ateneu   fc

Els dos billaristes volen ser un exemple de superació per als cecs quan acaben la vida laboral

Comenta
Imatge de WhatsApp 2023 09 17 a les 19.17.17

L’atleta arenyenca ha aconseguit triple medalla al Campionat Iberoamericà que s’ha disputat al Perú