Laura rubirola suro

El film dirigit per Mikel Gurrea i produït per Laura Rubirola s'emporta tres premis importants de la crítica com el premi Irizar, el premi Fipresci i el premi Euskal Gidoigileen Elkartea

Comenta
Image 6487327

L'Associació de Museòlegs de Catalunya va celebrar l'acte d'entrega dels Premis AMC i l'exposició temporal, amb un gran paper del Museu d'Arenys, s'emporta el primer premi.

Comenta
Danes

L'estrena de "Suro" produïda per Laura Rubirola va ser molt ben rebuda pel públic de les tres projeccions d'ahir a Donostia

Comenta
Image 50425601

Durant les pròximes setmanes, el Centre de Restauració de Béns Mobles treballarà a restaurar aquestes pintures descobertes l'any passat.

Comenta
Laura rubirola suro

La cineasta arenyenca hi presenta com a productora 'Suro', el primer llargmetratge del director basc Mikel Gurrea que competeix per la 'Concha de Oro'

Comenta
Javis johnnys 1

La discoteca Johhny’s serà protagonista d’algunes seqüències de la nova creació de Javier Calvo i Javier Ambrossi

Comenta
PHOTO 2022 08 18 19 00 45 2

El diumenge al matí, la sala '1 d'octubre' s'omplirà de col·leccionisme i de plaques de cava en la dissetena trobada d'intercanvi.

Comenta
MG 9533

Amb aquesta publicació es dona el tret de sortida a les festes de Sant Roc. Un recorregut en forma de llibre amb il·lustracions de Pilarín Bayés i text de Bernat Salbanyà, editat per l'editorial Mediterrània.

Comenta
MG 2997

El passat 7 de juliol es va presentar aquest pla amb diagnosi i elaboració del pla per reflexionar i fer un museu de futur millor a la vila.

Comenta
Aaaa

Pau Jorquera finalitza la seva etapa dirigint durant deu i cinc anys els dos cors arenyencs i ara comença aquesta etapa d'Alfred Cañamero com a director.

Comenta