Toni pardo web
Antoni Pardo

Podem engreixar animals per sacrificar perquè els animals de companyia mengin, però si en mengen els humans és un crim.

Mercè Boher
Mercè Boher

Instantànies com els nous gegantons ballant pel Calisay, les nits plenes de jazz o de Pau Riba o de contes arran de mar.

Bernat web
Bernat Salbanyà

En l’edició de març del 2021, ja vam dedicar aquesta gasetilla a l’obstinació del govern municipal a l’hora de negar certes problemàtiques, per després reconèixer que efectivament hi ha un problema. Des del passat 8 d’agost, el govern reconeix finalment que Arenys està brut i ara són tantes les queixes que es reben cada dia, que justifiquen la trencadissa del govern.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

A qui correspongui els i caldria prendre unes valentes decisions i fer efectiu un pla de regulació i pacificació del trànsit a l’entorn de les escoles en els moments puntuals que no són més de 10 minuts i una necessària reordenació de l’espai d’accés a l’escola Joan Maragall amb el Rial de Sa Clavella i aplicable si cal en els altres centres educatius.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Algun polític pot explicar per què no es troben treballadors o donen titulacions per acabar els estudis que a la realitat molts no exerciran.

JCM foto (1)
Joan Carles Martín

Passada la plaça de la Vila, una mica de res més amunt, hi havia la pastisseria Marfil.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Doncs per què NO durant el que calgui en el Rial amb una permanent vigilància per part de la Policia Local i donar seguretat per a tothom.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Però en aquest país tenim polítics que manifesten que són conservadors de la terra i la veritat és que són conservadors dels seus interessos.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Pacificació i regulació del trànsit al voltant de les escoles de la Vila.

Bernat2
Bernat Salbanyà

És especialment significatiu que les regidories que no arriben al 30% d’execució són les que en principi tenen un impacte directe en la millora de la vida de les persones. Ens podran dir que aquest mandat el govern s’ha vist sobrepassat per factors inesperats, com la pandèmia, l’atac informàtic o, fins i tot, les seqüeles del temporal Glòria.