Can baró  salvador torrents
Joan Carles Martín

Allà on ara hi ha la botiga de roba "Mariona", va haver-hi una de les botigues més emblemàtiques d'Arenys de Mar: Can Baró.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Com en la majoria i en aquest rial també, els darrers 200 mts.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Perquè a Arenys hi ha una bossa molt important de persones amb dificultats com per cobrir la nova oferta d’uns pisos socials que seguiran cobrint de ciment una zona verda i anteriorment agrícola com la que hi havia al rial del Bareu.

Bernat web
Bernat Salbanyà

La primera, en la que Moreno es va querellar sense èxit contra Fors, per presumptes irregularitats urbanístiques.

Rositadelsous
Joan Carles Martín

Parlo, ni més ni menys, que de la "Rosita dels ous", que es trobava, i la seva porta d'accés encara es troba, entre l'antiga Caixa de Catalunya i les escales de la plaça del mercat municipal d'Arenys de Mar.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Els rials de la Planeta i d’en Botifarra en son els seus principals afluents així com el del Cavaió en el tram final nom de la tercera platja.

Jaume barangé web
Jaume Barangé

Tots els rials tenen un denominador comú i és que els seus efectes destructibles són més visibles en el tram final però en absolut s’hauria de descuidar la resta de trajecte amb marges bruts i deixalles vàries abandonades pels incívics de torn que amb les fortes pluges taponen drenatges i boques de desaigües.

Fede
Fede Cedó

Afegim a tot això la complicació que suposa presentar avui en dia una denúncia, sobretot si t'has de desplaçar fins a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.  Penso per això, que ja els va bé que no denunciem.

Toni pardo web
Antoni Pardo

Tinguem present que tenim jubilats que cobren per sota de 500 euros i alguns funcionaris reclamen cobrar els 400 euros més com els seus companys.

Bernat web
Bernat Salbanyà

Lakoffianament, el govern ha negat el problema amb tanta obstinació que, quan s'ha desfermat la tempesta, ha respost amb un comunicat que és una esmena a la totalitat del que havia dit fins ara.