Moreno allargarà la delegació especial al regidor Camon (PSC)

​Moreno es va mostrar satisfeta per la feina que Camon ha desenvolupat en el darrer mig any
|

L’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, prorrogarà amb tota probabilitat la delegació especial de competències de govern al regidor de l’oposició Víctor Camon (PSC) per a l’impuls d’iniciatives municipals en l’àmbit de la promoció econòmica. Així ho va anunciar Moreno en el programa "El Dominical" de Ràdio Arenys a finals de novembre. Moreno es va mostrar satisfeta per la feina que Camon ha desenvolupat en el darrer mig any. La delegació de competències tenia com a termini el 31 de desembre d’aquest any i, tant Camon com l’alcaldessa han coincidit en la prolongació d’aquesta col·laboració perquè es puguin acabar les iniciatives que s’han posat en marxa i que encara estan pendents. 


Web victor camon 2Víctor Camón (PSC). 


Camon voldria haver anat més ràpid amb la feina d’ajuda a la reactivació econòmica després de l’aturada forçada pel confinament dictat per lluitar contra la pandèmia de la Covid. “He fet molta menys feina de la que esperava fer, ja que no hem pogut seure amb tots els sectors, ni hem pogut planificar estratègia”, va explicar el regidor del grup socialista a El Dominical. Durant aquests mesos de treball, Camon ha comprovat com ha fracassat la línia d’ajuts que l’Ajuntament va posar a disposició de les empreses perquè només hi van optar a menys de la meitat dels diners habilitats. Una de les raons que explicarien aquesta qüestió és la complicada burocràcia que cal fer per tant pocs diners (un màxim de 800 euros). En aquest sentit, el PSC ha demanat al govern municipal un important increment en la partida de Promoció Econòmica per fer front a les conseqüències de la crisi de la pandèmia. 


D’altra banda, Camon i la UBICA han preparat un pla d’animació del comerç local per a aquest Nadal. En aquest sentit, com cada any faran la campanya del xec regal i el dia de la botiga al carrer, que enguany se celebrarà el pròxim 20 de desembre. 


Des de la UBICA s’ha explicat que tenen damunt la taula diverses opcions per introduir el comerç en línia a escala local, però que implementar-lo no és una tasca fàcil perquè té uns costos i comporta un període d'adaptació per part dels comerços i dels usuaris. Tot i això, ha afegit que el futur va per aquí i que tard o d'hora s'haurà d'implementar. 


Per això, s’ha ideat la campanya “Made in Arenys. Passió per al comerç local”. L’objectiu és afavorir el consum local a l’època de compres de Nadal. Així, es llançaran missatges com “Amazon no et necessita, Arenys sí. Aquest Nadal, consum local pel bé de tots”. O bé “Compra aquí. Donem feina a persones d’Arenys”.