15 residents del geriàtric municipal seran traslladats fora d'Arenys

​El nou protocol sanitari per a residències obliga a aïllar individualment els grups amb casos positius
|

15 residents del geriàtric municipal hauran de ser traslladats en altres centres on seran temporalment atesos. Això es deu al fet que la residència municipal, des del passat dia 10 de gener, passa a ser considerada com a residència vermella, amb una zona de contactes estrets (groga) i una zona de covid confirmada (vermella). Els residents traslladats tornaran a Arenys quan la situació sigui segura. 


134 L'antic Hospital des de l'Edifici Xifré



El nou protocol sanitari de la Generalitat per a les residències estableix que en cas de positiu, els residents del grup en qüestió s'han d'aïllar individualment. En aquests moments, la residència municipal té 36 places ocupades, de les 40 totals. Això fa inviable que els residents es puguin aïllar al mateix centre. En el protocol anterior no calia aïllar els residents individualment.


En aquests moments les famílies de les persones que es traslladaran ja han estat totes informades individualment per part de la direcció del centre que també ha enviat un comunicat a la resta de famílies. Des de la direcció, recorden que tot i ser un enrenou i una situació complicada i trista per tots, l'objectiu és sempre protegir el màxim de persones possibles.