L'esport arenyenc torna competir

L’inici de les competicions oficials marcarà l'activitat esportiva dels clubs arenyencs aquest cap de setmana
|

L’agenda esportiva dels caps de setmana comencen a tenir de nou un aire de plena activitat, de gran ebullició, de les diferents instal·lacions esportives que tornen a ser espais plens de partits oficials de les diferents entitats arenyenques. Després de les noves mesures anunciades pel PROCICAT fa uns dies donant el vistiplau a la represa de les competicions en totes les categories o l’inici d’aquestes, diferents clubs esportius d’Arenys de Mar tornen a tenir una certa normalitat pel que fa a les competicions i als partits als caps de setmana.


WhatsApp Image 2021 03 18 at 12.24.05


El Club Vòlei Arenys va ser el primer que va començar a competir després de Nadal i és l’entitat amb més equips que han pogut anar competint de manera regular. Per exemple, el sènior masculí dirigit per Ernesto Ossola ja s’han classificat per la lluita de l’ascens a Lliga nacional després dels bons resultats assolits les últimes jornades.


Al mateix Fondo de les Creus, l’Arenys Bàsquet comencen aquest proper cap de setmana la competició oficial després de més d’un any sense fer-ho. Un inici que de moment solament serà per als equips grans de majors de setze anys (la setmana vinent començaran la resta dels equips), amb el debut del Sènior A masculí dirigit per Oriol Roig a pista del CB Cabrils i del Sènior Femení a casa davant El Masnou Basquetbol.


WhatsApp Image 2021 03 18 at 12.24.05 (1)


L’altre equip verd que segueix amb la competició és el Club Hoquei Arenys, on ja han debutat el júnior, juvenil, l’aleví i el primer equip femení de segona, on va guanyar la setmana anterior per 10-6 davant Malgrat, i la derrota de l’equip masculí per 6-4 a pista del Tordera. Aquest proper cap de setmana, l’equip masculí jugarà a casa davant el Mollet HC i el femení ho farà davant el Cerdanyola CH. Set partits en total ja per l’entitat verda de l’hoquei. Setmana a setmana segueixen debutant equips, igual que també farà el Futsal Arenys


Al Bernat Coll, el futbol també donarà inici i farà rodar la pilota aquest proper cap de setmana, una competició que s’allargarà fins a finals del mes juny. Aquest dissabte dia 20 debutarà el juvenil A dirigit per l’Arnau Fortes, i el primer equip jugarà a camp del Calella CF. L’equip que dirigeix Kevin Vicente ja havien disputat dos partits i ara de nou reprenen la competició de Tercera Catalana. Recordem que aquest primer equip masculí va pujar de categoria la temporada anterior.


El Futbol Arenys, de moment, estan decidint quins equips volen jugar i competir lliga, i quins equips seguiran entrenant fins a final de temporada. L’altra gran novetat d’aquestes noves mesures són l’accés a la graderia tant al Fondo de les Creus com al Bernat Coll, amb un aforament limitat pels propers caps de setmana.