El sènior masculí del Club Voleibol Arenys, campió de Catalunya

​La victòria d'aquest diumenge els permet poder disputar la fase d'ascens a Primera Nacional
|

El primer equip masculí del Club Voleibol Arenys es va proclamar ahir diumenge campions de Catalunya de la fase final catalana de Primera Divisió. Objectiu assolit i quina manera de fer-ho, assolint una gran fita històrica per al club verd, amb tres grans partits realitzats i oferint un gran joc com a equip que els permet poder disputar la fase d’ascens a Primera Nacional.



Image 6487327 (1)



L’equip d’Ernesto Ossola, el primer equip arenyenc que va començar a disputar competició oficial després de Nadal, porta una trajectòria immaculada, gairebé perfecta que va culminar amb una gran final disputada ahir i guanyada. Però aquesta fase final començava el dissabte, amb la vista posada en un cap de setmana llarg, ja que volien arribar a diumenge tarda, moment d’aquesta final, al Fondo de les Creus d’Arenys de Mar amb el partit de quarts de final davant C.V. Reus, i partit rodó, victòria per tres sets a zero, i bitllet directe per les semifinals de l’endemà.


Aquest penúltim partit d’aquesta fase final ja es jugaria al CEM Julio Méndez del Prat de Llobregat, amb una mica de públic a les graderies, on disputa els partits els Vikings Vòlei Prat, seu i club que organitzarien aquests últims partits de les fases d’ascens a Primera Nacional. Unes semifinals on l’equip del CV Arenys guanyarien a l’Institut Montserrat de Barcelona i els emplaçarien a la gran final de la tarda de diumenge.


Image 6487327


Final i últim partit que jugarien davant C.V. Vall d’Hebron i que de nou l’equip verd guanyaria i això els faria proclamar campions de Catalunya. Però va ser una final disputada, amb marcador molt igualat a cada set, emocionant, amb un gran joc dels d’Ernesto Ossola, amb jugades de possessions llargues, bones defenses a la xarxa que s’acabaria emportant l’equip arenyenc. Final on al tercer set, l’equip barceloní va tenir ocasió de ficar-se 2 sets a 1, però una aturada demanada per l’entrenador arenyenc va fer agafar aire l’equip i finalment es va emportar el set. Aquest punt d’inflexió va fer agafar aire al sènior d’Arenys que el faria emportar el quart i definitiu tercer joc i així poder alçar ben alt la copa de campions.