L’arenyenca Estela Rojas seleccionada per al Campionat d’Europa de Bikini Fitness júnior

​El Campionat d’Europa de la categoria Bikini Fitness júnior que se celebrarà a la localitat de Santa Susanna entre el 13 i 17 de maig
|

L’atleta del Janes Sport a l'equip Mega Plus, l’arenyenca Estela Rojas va ser una de les seleccionades per l’equip espanyol a la preselecció que es va realitzar el passat 18 d’abril a la Sala Thalía de la ciutat de Toledo. Una fita clau, ja que això li donava a l’arenyenca bitllet directe per al Campionat d’Europa de la categoria Bikini Fitness júnior que se celebrarà a la localitat de Santa Susanna entre el 13 i 17 de maig.


WhatsApp Image 2021 04 21 at 14.06.48

Estela Rojas. 


Aquesta categoria de la IFBB (European Bodybuilding & Fitness) va ser creada fa pocs anys, però des dels inicis ha gaudit d’una alta participació, i convertir-se en una de les seleccionades per l’equip espanyol la fa col·locar ja, entre les millors atletes del continent europeu. Ara seguirà amb la preparació que ha realitzat fins ara, amb entrenaments cinc dies a la setmana i l’entrenament específic d’escenari per poder sortir el dia 16 de maig a la localitat del Maresme, seu d’aquesta cita continental.


Entrenaments molt ben dirigits, amb pautes molt marcades, ja que és necessari per a aquesta categoria un exercici físic i un important treball dels músculs, a més de la importància de la nutrició, ja que els jutges que valoren van a la cerca d’elements tan diferents com l’equilibri, les formes proporcionades, el balanç corporal, l’aparença física general, les línies corporals estètiques i bellesa facial, la constitució anatòmica, tons de pell, poses i la presentació general.


Tres setmanes per endavant per aquesta històrica participació, però amb la mirada posada ja en aquest campionat marcat en l’agenda.