Premi ImpulsFP per als alumnes del Pla de Transició al Treball d'Arenys de Mar

El primer premi d'innovació pel projecte 'Arenys de Flors' reconeix les millors iniciatives emprenedores i innovadores dels ensenyaments professionals
|

El Pla de Transició al Treball (PTT) d’Arenys de Mar, adscrit a l’Institut Els Tres Turons, ha guanyat el primer premi  de la categoria d’innovació dels Premis ImpulsFP pel projecte d’Arenys de Flors. Els premis ImpulsFP són un concurs territorial que pretén mostrar les millors iniciatives emprenedores i innovadores de l'alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l'acció tutorial i la inclusió encaminats a millorar la qualitat de l'ensenyament.


Ptt

Els alumnes del PTT van participar en l'Arenys de Flors. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar.


Al web desenvolupat pels mateixos equips del PTT es poden veure un recull dels projectes fets per l’alumnat, des del 2016 https://sites.google.com/xtec.cat/arenysdeflors-pttarenysdemar. El PTT d'Arenys de Mar es va posar en marxa el 2014 i va adreçat a joves, d’entre 16 i 21 anys, que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i que volen formar-se en una professió com a auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic o auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles. En acabar el curs d'un any, els alumnes poden continuar la formació i matricular-se a un cicle formatiu de grau mitjà si aproven la prova d'accés corresponent o anar a l'Escola d'Adults per obtenir el Graduat en l'ESO.