Manifestació d'estudiants a la plaça de l'Església

​La mobilització organitzada pel SEPC i el Moviment Estudiantil Coratge de l'Institut Els Tres Turons reclama millores en el sistema educatiu públic
|

Una vintena d'estudiants es van manifestar ahir al migdia a la plaça de l'Església d'Arenys de Mar, per exigir una educació pública de qualitat. La lectura del manifest unitari del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans s’ha fet a la plaça de l’Església on també va tenir lloc un debat sobre la qualitat educativa.


Captura de Pantalla 2021 05 14 a les 13.01.22

La manifestació va comptar amb una vintena d'estudiants. Foto: Coratge. 


Amb aquesta reivindicació, els estudiants convocats pel SEPC Alt Maresme i el Moviment Estudiantil Coragte de l'Institut Els Tres Turons,  van voler posar de manifest que la crisi sanitària també afecta els estudiants i l’educació que reben. Des del Moviment Estudiantil Coratge asseguren que hi ha grans mancances en aquest àmbit, que s’han agreujat encara més arran de la covid. 


Captura de Pantalla 2021 05 14 a les 13.01.35

La capçalera de la manifestació. Foto: Coratge. 


En aquesta manifestació els estudiants van reivindicar la millora de la qualitat en l'educació. Entre altres aspectes van exigir una educació pública que garanteixi una docència plena en català i on  es garanteixi la creació d’uns protocols feministes i en contra la violència de gènere i el col·lectiu LGTBI. El lema de la manifestació va ser ‘El Maresme fent front a la crida educativa. No claudiquem’.