Detectat un cas de covid a la Residència Geriàtrica Municipal

​Es tracta d'un treballador asimptomàtic i aquesta setmana és previst que s'hi faci un cribratge massiu per conèixer l'abast del contagi
|

Aquesta tarda s'ha detectat un cas de covid a la Residència Geriàtrica Municipal d'Arenys de Mar. Es tracta d'un treballador asimptomàtic, que ja ha estat aïllat a casa seva. La detecció s'ha fet a través de les proves PCR setmanals que els treballadors de totes les residències s'han de fer després de la intensificació de les mesures, la setmana passada. Els testos es van fer entre dilluns i dimarts i avui han arribat els resultats. No es descarta que puguin sortir més casos positius. 


134 L'antic Hospital des de l'Edifici Xifré

La Residència Geriàtrica Municipal. 


De seguida s'han activat els protocols sanitaris corresponents, avisant a l'Àrea Bàsica de Salut d'Arenys de Mar, i s'ha procedit a aïllar els residents a les seves habitacions. És previst que Salut Pública organitzi un cribratge massiu de proves PCR entre demà i demà passat a la residència per determinar amb seguretat quants contagiats hi ha. En declaracions a L'Agenda, la directora del centre, Iolanda Teixidó, ha afirmat que els residents es troben bé de salut i que la situació està controlada i que estan a l'espera de les indicacions de Salut. Teixidó ha recordat que en aquest cas ja se sap com procedir, i s'ha mirat de pal·liar l'aïllament amb música a les habitacions. En aquest sentit, des de la residència vetllen perquè l'aïllament no delmi l'estat anímic dels residents.