Sergi Gómez primer reforç del RCD Espanyol

|

L’arenyenc Sergi Gómez s’ha convertit en el primer fitxatge del RCD Espanyol en el seu retorn a Primera divisió. El central de vint-i-nou anys ha firmat per tres temporades amb una quarta opcional per l’equip blanc i blau, després de passar el pertinent reconeixement mèdic i ja ha viatjat per incorporar-se a l’stage de pretemporada que està realitzant l’equip dirigit per Vicente Moreno al Marbella Football Center.

El central experimentat d’Arenys de Mar retorna a Barcelona, ja que és un jugador format a la pedrera del FC Barcelona per posteriorment jugar al Celta de Vigo i fitxar a l’estiu del 2018 per l’equip del Sevilla FC. Una trajectòria contrastada de 165 partits a Primera, vuitanta-cinc com a nervionero i internacional en categories inferiors i absolut (encara que no va debutar, va ser convocat per Luís Enrique el 15 de març de 2019) amb la Selecció Espanyola. A més, amb l’equip andalús va guanyar l’Europa League.


Sergi


Sergi Gómez que serà presentat en uns dies a l’Auditori Joan Segura Palomares de l’RCDE Stadium ja com a nou jugador, esdevindrà en una peça clau possiblement des de l’inici de lliga (un debut a casa de l’Osasuna el 14 d’agost) dins d’aquest retorn a Primera, ja que es tracta d’un jugador contrastat i experimentat, i que pot jugador com a central tant a la banda dreta com l’esquerra i serà un baluard clau de la defensa perica i una seguretat per a Diego López o Oier. L’equip de moment compta amb Leandro Cabrera, Fernando Calero i Lluís López com a defenses centrals.

El RCD Espanyol ha pagat al voltant del milió d’euros al Sevilla, i aquesta predisposició per fitxar a l’arenyenc ja ve de lluny, ja que el 2018 es va interessar per fer realitat aquest fitxatge. Ara, veient que tindria pocs minuts al Sevilla de Julen Lopetegui veu com a una gran opció fitxar com a blanc i blau i continuar amb aquesta trajectòria a la màxima categoria, tot i tenir diferents ofertes damunt de la taula per marxar a un altre destí.

El jugador ha declarat que es troba molt content i illusionat per aquesta nova etapa i donarà sacrifici, força i entrega en cada entrenament i partit. A més, ha escrit un tuit al seu compte personal: La força d’un sentiment. Molt illusionat i amb moltes ganes d’iniciar aquesta nova etapa al RCD Espanyol. Compromís, esforç i màxima motivació. Esperant conèixer quan abans els meus nous companys i començar amb l’equip”.