Se suspèn el Campionat de Catalunya de Llagut per no estar ben muntat el camp de regates

Avui diumenge i quan ja s'havien celebrat diferents regates de diverses categories alguns clubs han presentat reclamació allegant que el camp de regates no estava ben muntat.
|

Aquest cap de setmana estava convocat la celebració en aigües tarragonines el campionat de Catalunya de Banc fixe, en modalitat Llagut Català, organitzat pel Reial Club Nàutic de Tarragona i la Federació Catalana de Rem amb la participació de dos equips arenyencs, el sènior vetarà masculí i femení.


La cosa ja va començar anar malament quan i a causa de les circumstàncies meteorològiques d'ahir dissabte a la platja del miracle de Tarragona, el Comitè de regates del Campionat de Catalunya va decidir suspendre la jornada, passant-ho tot a la jornada d'avui diumenge.


201763525 10160034591767565 8656719355479839853 n
Foto d'arxiu Antoni Font


Avui diumenge i quan ja s'havien celebrat diferents regates de diverses categories alguns clubs han presentat reclamació al·legant que el camp de regates no estava ben muntat. Després de fer les comprovacions i convocar a tots els delegats dels clubs participants han arribat a la conclusió que el campionat estenia d'ajornar per un altre dia. Aquesta suspensió ha provocat molt mal estar entre tots els participants, ja que eren a Tarragona des d'ahir amb el cos que suposa tant de dormir, com de manutenció i desplaçament.


La participació d'aquesta edició era d'un total de cinquanta-una tripulacions de diferents categories dels disset clubs representats.
L'equip vetarà masculí arenyenc ha estat dels pocs equips que havia pogut remar i havia obtingut una meritòria cinquena plaça després de molt de temps sense competir a causa de la covid. En canvi, l'equip vetarà femení arenyenc ja estava a punt de prendre la sortida, quan hi ha hagut tot l'enrenou de la reclamació que ha provocat finalment la suspensió del campionat.