L'arenyenca Thaïs Pérez, campiona de l'Eurockey 2021 amb la selecció espanyola

La jugadora forma part de l'equip estatal Sub-17 que ha guanyat la primera edició femenina del torneig en guanyar 0-1 al Cerdanyola CH
|

La jugadora arenyenca d'hoquei patins Thaïs Pérez s'ha proclamat avui diumenge campiona de l'Eurockey 2021 com a integrant de l'equip de la selecció espanyola sub-17. La final s'ha disputat a Blanes davant del Cerdanyola CH i el combinat espanyol ha aconseguit la victòria per la mínima 0-1 amb gol de Laura Crespo al minut 5. Crespo s'ha convertit en la màxima golejadora de la competició. 


Amb aquest triomf, Pérez i les seves companyes (Anna Salvat, Alèxia Bosch, Isona Serra, Dana Antón, Irene Torres, Blanca Garcia, Farners Prat, Ariadna Méndez, Laura Crespo i Anna Salvat) aconsegueixen ser el primer equip a guanyar aquesta copa.


WhatsApp Image 2021 10 10 at 18.00.51

Thaïs Pérez avui a l'arribada a Arenys de Mar amb el guardó de guanyadora de l'Eurockey Cup.


Thaïs Pérez ha explicat a l'AGENDA que juga a hoquei patins des que tenia poc més de quatre anys. Durant uns anys va jugar al Club Hoquei Arenys de Munt i quan va fer 10 anys la van fitxar al CH Mataró, club en el qual encara milita. Va ser jugant amb el Mataró on el seleccionador espanyol es va fixar en ella per integrar-la a l'equip estatal. Pérez que té 15 anys i estudia ESO al Col·legi La Presentació, disputarà al desembre el campionat europeu d'hoquei patins sub-17 que es farà a Portugal.