Joan Majó, nou president del Club de Pesca Mar Sport

El conegut restaurador arenyenc Joan Majó s'ha imposat per davant dels altres dos candidats a la presidència de l'entitat que està a punt de fer 100 anys
|

El Club de Pesca Mar Sport ha celebrat avui diumenge les eleccions a la presidència de l'entitat. En aquesta ocasió es presentaven tres candidats: Josep Haro, Joan Majó i Albert Gràcia. Els 450 socis del club havien d'exercir el vot presencialment, cosa que ha fet que les instal·lacions de l'entitat tinguessin molt d'ambient. El guanyador de les eleccions ha estat el conegut restaurador arenyenc Joan Majó que ha obtingut 72 vots. En segon lloc ha quedat Josep Haro que ha recollit 51 suports i en tercera posició, Albert Gràcia ha rebut 23 sufragis. En total, han votat 146 socis. Fa deu anys van exercir el dret a vot, 200 socis.


Joan majo


El principal repte que assumirà el nou equip directiu serà la preparació de la renovació de la concessió administrativa que acaba el 2024, després que el 2014 es prolongués per deu anys. El nou president confia que Ports de la Generalitat serà sensible a un club de llarga tradició a la costa catalana perquè d'aquí a tres anys es complirà el centenari del Mar Sport. De tots els socis, uns 200 no tenen barca ni amarrament, però estan vinculats al club per la seva afició a la pesca.


Mar sport

Els candidats Josep Haro, Joan Majó i Albert Gràcia. (Foto: Josep Corney)


Els candidats han explicat aquest matí al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys quines eren les seves principals propostes. Haro ha assenyalat que li agradaria preparar una gran celebració pel centenari del club. Majó ha subratllat la seva voluntat de potenciar la responsabilitat a l'hora de pescar i evitar que es faci captures de peix petit. Gràcia, el més jove dels aspirants, ha apostat per una renovació de l'entitat per rejovenir el club i atraure els més petits a l'afició de la pesca.