​El Frankfurt Arenys Vòlei masculí ocupa una meritòria tercera posició de Primera Divisió

L’entrenador Ernesto Luís Ossola fa una valoració d’aquestes primeres onze jornades a L'Agenda
|

El Frankfurt Arenys Vòlei masculí va assolir la temporada anterior l’ascens a Primera Divisió de la Real Federación Española de Voleibol, aconseguint convertir-se en l’equip arenyenc que competeix en una de les més altes categories d’àmbit nacional. Amb l’arribada de Nadal, és moment de fer balanç d’aquesta primera volta i L’Agenda ha pogut parlar amb l’entrenador Ernesto Luís Ossola per fer una valoració d’aquestes primeres onze jornades. 


Image 6487327

El Frankfurt Arenys Vòlei masculí.


Segons l’entrenador, l’equip ha anat de més a menys, buscant acoblar els nous jugadors, però amb una mateixa columna vertebral de la temporada anterior, a més de promocionar jugadors de categories inferiors del club. Ossola considera que s’han disputat grans partits, amb molt bones victòries, i així ho plasma la classificació, ocupant una meritòria tercera posició amb 25 punts, tot just per darrere dels líders, el destacat Voleibol Mundet amb 31 i Rodi Balafia Vòlei Lleida amb 28 punts.


L’Arenys Vòlei depèn d’ells mateixos per seguir amb aquestes posicions capdavanteres del grup B de Primera Divisió i així poder donar una possible campanada a final de lliga. Aquesta segona volta vindrà marcada per viatges llunyans, ja que hauran d’agafar avió per jugar a pista del CV Tren Sóller, del CV Manacor (tots dos a Mallorca) i del CV Eivissa, a més d’anar a disputar el partit a casa del CV Zaragoza. 


Recordem que l’equip va incorporar tres jugadors a la base del curs anterior, Juan Manuel Argüelles d’Astúries (receptor/punta), Ernesto Carrasquel de Veneçuela (receptor/punta) i l’argentí Sebastián Aguilar (col·locador). L’equip ve de caure derrotat a casa en la jornada 11 abans de Nadal davant el Vòlei Olot per 1-3, i ja prepara el partit del 15 de gener davant l’AE Vòlei Manresa.