​Dídac Plana repeteix nominació com a millor porter del món al Futsalplanet awards

L'any passat l'arenyenc va resultar quart millor porter de futbol sala del món en aquests premis
|

El porter arenyenc del FC Barcelona de futbol sala, Dídac Plana, repeteix com a nominat per a optar al guardó de millor porter del món segon els premis que s’atorgaran per part del prestigiós portal Futsalplanet awards. Plana, de trenta-un anys, es troba juntament amb porters de la talla mundial com ‘Deko’, Nicolás Sarmiento o l’actual millor porter, ‘Higuita’. Això si, la votació la realitzarà mitjançant el vot d’experts mundial de futbol sala.


Dsc 7655



L’any 2020, el porter d’Arenys de Mar, va quedar en quarta posició. Tanmateix, tenia moltes opcions ara d’emportar-se el màxim premi després de la gran temporada duta a terme el curs passat amb el club blaugrana. A més, no para de créixer com a jugador i és una peça clau del conjunt del Barça.


Aquesta nominació arriba quan està concentrat amb la selecció espanyola a Las Rozas preparant la Futsal Euro que es disputarà als Països Baixos. Dídac Plana serà una de les peces importants i referents per a Federico Vidal, seleccionador espanyol, on hauran de disputar la fase de grups, tot iniciant-la davant el combinat de Bòsnia i Hercegovina el dissabte 22 d’aquest mes de gener. Posteriorment, jugaran davant Azerbaidjan, per finalitzar aquesta fase inicial davant Geòrgia. Tots tres partits els jugaran a la ciutat neerlandesa de Groningen.