​Dídac Plana, medalla de bronze a la Futsal Euro

​El porter arenyenc ha disputat la competició continental als Països Baixos amb la selecció espanyola de futbol sala
|

La selecció espanyola de futbol sala, amb l’arenyenc del Barça Dídac Plana de porter titular, finalitza la Futsal Euro en tercera posició. La competició continental disputada als Països Baixos se l’acaba emportant l’altra gran favorita, Portugal, que va guanyar 4 a 2 a Rússia. L’equip portuguès fa triplet i guanya de manera consecutiva dues Eurocopes i el Mundial.

Image 6487327

Dídac Plana, peça clau de Fede Vidal, seleccionador espanyol, finalitza amb una medalla de bronze penjada al coll, després de guanyar la final de consolació pel tercer i quart lloc a Ucraïna per 4 gols a 1. Ara bé, el partit clau va ser a semifinals, ja que del guanyador entre Portugal i Espanya, sortiria molt possiblement el campió del torneig. I el partit va marxar al descans amb victòria per 2-0 per a Espanya, amb un gran protagonisme del porter arenyenc del FC Barcelona. Però a la segona part, l’equip portuguès va capgirar el marcador, amb un gran Zicky Té, mvp del torneig, que s’acabaria emportant el partit per 3 a 2.

L’arenyenc ha disputat sis partits amb set gols encaixats i marxa com a figura molt important del conjunt espanyol. Igual que passa amb el Barça, és clau per l’inici de les jugades ofensives, amb un domini aclaparador de les passades llargues, i moltes vegades juga de manera tan pràctica que fa treure moltes vegades accions de molt profit. A més, entre els tres pals tanca molt bé la seva porteria, i en moltes vegades és resolutiu traient xuts molt compromesos. Ara tornada a la disciplina del FC Barcelona, i moment per preparar la recta final de temporada amb la competició de lliga i de la Champions League.