Marta Mitjans, campiona d'Espanya en 800 metres llisos

​L'atleta arenyenca ha participat aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya en pista coberta sub-18 a València
|

L'atleta arenyenca Marta Mitjans s'ha proclamat, avui diumenge 6 de març, campiona d'Espanya en 800 metres llisos en pista coberta. En la cursa de la categoria femenina sub-18, celebrada a València en el marc del campionat d'aquest cap de setmana, Mitjans ha fet una marca de 2:18,11. Mitjans competeix amb el CA Canovelles i entrena amb la Penya Apa Anem-hi d'Arenys de Mar.

WhatsApp Image 2022 03 06 at 13.54.17

En declaracions al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys, el president de la Penya Apa Anem-hi, Zenon Tomàs, ha explicat que "ha estat una cursa molt calenta, on no s'anava a batre rècords". Tomàs ha detallat que en tractar-se d'una cursa lenta, quan faltava una volta i mitja per acabar, Mitjans ha accelerat i ha guanyat, tot i que no sobradament amb autoritat. Val a dir que tant la subcampiona com la tercera al podi són més grans que Mitjans, de 15 anys.

WhatsApp Image 2022 03 06 at 13.51.16

El passat 20 de febrer, Mitjans ja es va proclamar campiona de Catalunya en la mateixa categoria. En aquella ocasió va fer un temps de 2:18,14, en una cusa celebrada a Sabadell. Mitjans culmina així una temporada plena de bons resultats on ha batut rècords en la categoria de 1000 metres, tant en el Campionat de Catalunya de Tardor, com en el Circuit de Mítings Internacional d'Atletisme.