El Barça futsal es proclama campió de la Champions, segona de Dídac Plana

El Barça guanya 4-0 a l'Sporting CB en una final dominada per l'equip blaugrana amb un gol de l'arenyenc Plana.
|

El Barça de futsal es plantava a la final de la Champions League després d'un partit de semifinals complicat guanyat a l'últim segon de la pròrroga al Benfica. Últim partit, el de la final, davant els actuals campions, Sporting CB amb ganes de poder aixecar la quarta Champions i agafar la revenja de la final perduda el curs passat.

L'Arena de Riga, amb 4.500 seguidors, era l'escenari d'aquesta Final Four, amb els quatre millors equipos d'Europa, i l'equip català i l'equip portuguès revalidaven final, convertint-se en els clars dominadors dels últims anys del continent. Dídac Plana, clau a les semifinals volia portar cap a Arenys de Mar la seva segona Champions.

El Barça acabaria guanyant 4-0 en una exhibició durant els quaranta minuts, una final trepidant i imparables i un dels grans recitals vist en els últims temps. Inici igualat, però amb el pas dels minuts, l'equip de Jesús Velasco amenaçava la porteria portuguesa fins al primer gol obra del capità Lozano. Abans d'arribar al descans Pito feia el segon. Amb la represa, el Barça no va parar i el tercer arribaria amb la primera acció, ficant Ferrao. L'últim seria obra de Dídac Plana, aprofitant el porter-jugador de l'Sporting, clavant un gol des de la seva porteria.

Segona Champions per Dídac Plana, amb una final four plena de parades, reflexos, connectant amb els jugadors i convertint-se en un més a l'atac.

Captura de Pantalla 2022 05 02 a les 11.39.30

El Barça amb tota la comitiva ha arribat a l'aeroport Josep Tarradellas de matinada, i en declaracions post partit, Jesús Velasco comentà, "és difícil descriure sensacions. Tot el treball, tot el sofriment, però tot val la pena quan et proclames campió d'Europa". Ara el Barça, després de guanyar, Supercopa, Copa d'Espanya i Champions ja pensen en la lliga.