L'Ajuntament signa la recepció de la pista esportiva i en pocs dies entrarà en funcionament

​Com ja es va informar a L'agenda d'aquest mes de juny, l'anhelada tercera pista estava a punt de recepcionar-se, fet que ocorregut aquest matí.
|

Aquest matí, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha signat la recepció de la nova pista esportiva del complex del Fondo de les Creus, fet que significa que en pocs dies ja es podrà fer ús d'aquesta anhelada nova instal·lació que s'uneix als dos pavellons ja existents i que no podia aguantar tanta activitat de les cinc entitats que en feien ús: bàsquet, futsal, hoquei patins, patinatge artístic i vòlei.


3 pista   xs

La tercera pista a punt per entrar en funcionament ( Foto: Xavi Salbanyà)


Després de més de dos anys i mig que es van iniciar les obres, amb pandèmia i una sèrie d'entrebancs pel mig, la pista ja podrà ser de la partida dels futurs i concorreguts campus esportius que organitzaran les entitats durant l'estiu.


Ara solament queda per col·locar els extintors i L'agenda ha pogut parlar amb l'alcaldessa i regidora d'Urbanisme, Annabel Moreno, que ha comentat que ja estan preparant possibles actes d'inauguració i que en els dies que venen, la Regidoria d'Esports comentarà com quedaran els espais pels campus d'estiu que començaran a finals de juny fins a finals del mes de juliol. Una pista anhelada, demandada, que oxigenarà les altres dues instal·lacions, amb la figura temporal d'un conserge que s'ocuparà del funcionament d'aquesta pista durant els mesos vinents.