S'inaugura la nova pista poliesportiva del Fons de les Creus

Amb la presència d'Anna Caula, secretaria de l'Esport i l'Activitat física de la Generalitat, s'inaugura un equipament clau per l'entramat esportiu de la vila.​
|

Avui era el dia escollit després de problemes, entrebancs, demores en el temps, pandèmia, de la inauguració d'un dels equipaments més demandats pel teixit esportiu de la vila, la tercera pista poliesportiva del complex del Fons de les Creus


Després de dies de portes obertes, avui, aprofitant el final de curs del gimnàs de la Gent Gran i l'entrega de diplomes i amb la presència de la secretaria de l'esport, Anna Caula, a més de gairebé la presència de tots els regidors del consistori, s'ha realitzat aquest acte que permetrà oxigenar les dues pistes esportives ja existents fins al moment.


Fffff


Una pista semicoberta, amb tres pistes transversals i una central que facilitarà el dia a dia de les entitats esportives, però que ha donat mals de caps a l'actual consistori, ja que veien com es demorava en el temps i no es podia donar una data d'inici. Ara ja es troba en funcionament, sigui pels entrenaments de les tardes o pels campus esportius que començaran la setmana vinent.


Un equipament que es podrà ampliar en un futur amb possibilitat de col·locar graderies o vestuaris, però amb alguna deficiència que ja s'ha anat veient. No totes les entitats podran fer ús d'aquesta pista i en dies de pluja i de vent, es podrà fer poc ús, com ha sigut el cas del dia d'avui, on totes les zones properes als laterals estaven mullades a causa de les inclemències meteorològiques.