Pòquer de títols pel Barça i Dídac Plana amb la consecució de la lliga

​Amb la victòria de la lliga davant Palma Futsal, finalitza una temporada històrica per al porter arenyenc.
|

El Barça futsal i el porter arenyenc van aconseguir a Son Moix, Mallorca, una nova lliga, donant per finalitzada una temporada gairebé perfecte, guanyant i aixecant els títols de Supercopa, Copa d'Espanya, Champions League i Lliga espanyola.

L'equip blaugrana dirigit per Jesús Velasco, primera temporada de l'entrenador a la disciplina culer, visitava una de les pistes més complicades de la lliga i on solament havien guanyat un cop de set de les últimes visites a la casa del Palma futsal. Victòria per 2-4 i nou títol, per la via ràpida. Però no va ser un partit fàcil, ja que els balears es van col·locar pel davant en dos cops, empatant les dues vegades el capità Sergio Lozano.

Amb l'inici de la segona part, van aparèixer les figures dels porters, amb parades de mèrit, en una enorme temporada de Dídac Plana, convertit en una figura clau del projecte campió del Barça. Els gols de Pito i Diego, aquest últim a falta de dotze segons pel final, col·locava la rúbrica per culminar una temporada de somni. Recordar que al primer partit jugat al Palau Blaugrana, el passat dimarts 21, el Barça va guanyar 4-2

724d3783 69d0 4da7 8652 44d725404fed

Dídac Plana suma una nova lliga més al seu gran palmarès. Sobretot des de la seva arribada a la 18-19, sumant tres títols de lliga. La LNFS va obrir fa uns dies les votacions als millors de la temporada i fins al 7 de juliol es pot votar per exemple a Plana com a millor porter o millor jugador.

C60a5852 ee7c 4a80 aa5e 65b9877dae2e