Els Sea of Riders no acaba les 24 hores de Catalunya per avaria mecànica després de dotze hores de gran pilotatge

El trencament del motor fa abandonar l'equip quan portaven un gran ritme en posicions capdavanteres. Ara ja pensen en l'edició de 2023.
|

La primera experiència de l'equip Sea of Riders a les mítiques 24 hores de motociclisme no va sortir bé del tot però portaven un ritme de posicions capdavanteres. Al voltant de les 22 de la nit, quan la nit ja començava a ficar-se en el circuit de Montmeló, la foscor va arribar a l'equip en forma d'abandonament. En un dels relleus, la moto feia un soroll i es va decidir entrar a box per reparar possibles desperfectes. Però el problema va ser veure que era un trencament de motor i poques solucions es poden trobar en aquest cas i direcció de carrera no va permetre canviar motor.


Amb aquesta avaria, Sea of Riders no va poder tornar a sortir al Circuit de Catalunya i van poder realitzar gairebé la meitat d'una de les proves més dures de la resistència sobre dues rodes, on la sort té un element important. Un inici realment bo, col·locant-se per moments en primera i segona posició, davant d'equips amb una gran experiència en aquest món de les dues rodes.


Una experiència per aprendre i buscar possibles millores ja per la pròxima edició de les 24 hores del 2023. Aquest 2022 es va fer l'edició número 27, amb 54 equips inscrits, van veure la bandera de quadres 42, amb 214 pilots i sis marques de motos diferents. Velocitat, estratègia, habilitat, constància i ritme són elements primordials per aquesta prova de resistència. Una prova guanyada de nou per Kawasaki Català Aclam. 


2207021064 768x512