El jugador arenyenc Èric del Castillo es troba amb la selecció espanyola U15 de bàsquet

​Del Joventut de Badalona i sorgit de l'Arenys Bàsquet, es troba a Melilla disputant el Torneo de la Amistat.
|

El jugador del Joventut de Badalona, Èric del Castillo, es troba amb la selecció espanyola de bàsquet U15 en una concentració que finalitzarà amb el Torneo de la Amistad a la ciutat de Melilla.


Jugador sorgit de l'Arenys Bàsquet, va fer el salt fa unes temporades al planter del Joventut de Badalona, una de les més importants i potents del panorama basquetbolístic espanyol. Després d'una gran temporada amb el Cadet B, la temporada pròxima farà el salt al cadet A de preferent (ja es trobava en dinàmica aquest any 21-22), va ser seleccionat primer per la Sel·lecció Catalana i posteriorment va arribar la crida d'Espanya, on des del 5 de juliol es troba concentrat amb l'equip més petit de l'organigrama espanyol.


Aquest torneig, rellevant del període estival, es disputarà al Pavelló Guillermo García Pezzi de Melilla, per disputar partits davant Grècia, Itàlia i França. Ahir, en la primera jornada, Espanya va guanyar fàcil a Grècia per 116-45 en un enorme partit de l'Èric del Castillo, amb 19 punts, quatre rebots i vint de valoració.


L'equip espanyol, dirigit per David Soria, va ser molt superior d'inici a final, així ho demostra els quatre parcials de 31-18, 23-9, 34-11 i 28-7. Aquesta tarda disputaran el segon partit davant Itàlia.


198280 0