Dídac Plana escollit per segon cop millor porter de la LNFS

​El porter arenyenc suma aquest guardó a una temporada històrica amb el FC Barcelona després de guanyar quatre títols.
|

El jugador arenyenenc del Barça obté el premi al millor porter de la Liga Nacional de Fútbol Sala de la temporada 21-22 i suma un títol personal que suma als quatre obtinguts en una temporada històrica de l'equip blaugrana, la primera amb Jesús Velasco al capdavant de la banqueta, guanyant lliga davant del Palma Futsal, UEFA Futsal Champions League, Copa de España i Supercopa.


Plana s'ha acabat imposant a les votacions a Chemi del Jimbee Cartagena i Edu Sousa del Viña Albali Valdepeñas, després de les votacions realitzades per capitans i entrenadors dels setze equips de primera divisió. Aquests tres porters van ser proposats per aficionats i mitjans de comunicació.


Guanya per segon cop aquest guardó que l'acredita com a millor porter, sumant al guanyat la temporada anterior, i nominat fa dues temporades. El Barça va ser el segon equip menys golejat de la competició amb 64 gols, i va ser la millor porteria com a locals, rebent solament 27 gols al Palau Blaugrana. 


Peça clau de l'equip català en les últimes temporades, són vitals les seves parades sota els pals i també ho és iniciant molts dels atacs de l'equip campió de Jesús Velasco, amb un domini amb els peus que fa que sigui un jugador més de pista. 


Sgv 2840