Tot a punt per a una nova edició de l'important Torneig de Sant Roc que organitza el CF Arenys

​Del 4 al 7 d'agost, el Bernat Coll s'omplirà per veure un dels tornejos prestigiosos de l'estiu de categoria juvenil masculí.
|

Arriba una nova edició del prestigiós Torneig de Sant Roc que organitza el CF Arenys de Mar de categoria juvenil masculí del 4 al 7 d'agost al Camp Municipal Bernat Coll. Edició número 47 on la disputaran sis dels millors planters del futbol del panorama català en aquest inici de pretemporada 2022 pels diferents equips.


El torneig es va presentar a finals del mes de juliol a la seu de la Federació Catalana Futbol, amb la presència del president Joan Soteras, del secretari de la delegació de l'FCB al Maresme, Moha El Gaadaoui, la presidenta del CF Arenys de Mar, Fátima Jiménez i del director del torneig, Manuel Rivas.


Image1

                         Presentació a la seu de l'FCF de l'edició 47 del Torneig de Sant Roc 


Sis clubs importants de Catalunya, tots ells de Divisió d'Honor Juvenil dividits en dos grups. Al grup A estaran RCD Espanyol, UE Cornellà i Fundació Esportiva Grama, on es dona la coincidència que es trobaran els dos equips que van arribar a la final de l'edició de 2021, amb victòria de l'Espanyol per 1-0 davant Cornellà; al grup B estaran presents CE Sabadell FC, C. Gimnàstic de Tarragona i CF Badalona


L'inici del torneig, dijous 4 d'agost, començarà a les 17:00 amb el CF Sabadell davant CF Badalona, per posteriorment veure a les 19:45 el RCD Espanyol davant l'equip de Santa Coloma de Gramenet, FE Grama. La final està prevista per diumenge a les 20:00 hores.


Image2