L'equip juvenil del RCD Espanyol s'emporta de nou el Torneig de Sant Roc

Un dels tornejos més prestigiosos de la categoria en l'àmbit català de la pretemporada, organitzat pel CF Arenys, torna a proclamar com a campió l'equip de l'Espanyol.
|

Arenys de Mar entra en la setmana de Sant Roc, però s'arriba després de l'últim dia de competició de l'important torneig de Sant Roc que organitza el Club Futbol Arenys de Mar i veient com es proclamava ahir diumenge de nou campió el RCD Espanyol guanyant a la final al CE Sabadell i revalidant el títol guanyat l'estiu passat.


Edició quaranta-setena del torneig d'estiu, amb quatre dies plens de futbol, amb sis de les millors canteres del futbol juvenil del panorama català i amb un Bernat Coll ple de gom a gom en tots els partits. L'última jornada, com ja és habitual, era moment de la gran final i dels partits per veure les posicions finals, després de tres dies previs de partits de lligueta on els equips es van dividir en dos grups. 


La jornada de diumenge començava amb el partit pel cinquè i sisè lloc a les 16:00 de la tarda, veient la victòria final del Nàstic de Tarragona davant el Cornellà (equip subcampió en l'edició passada), guanyat per l'equip tarragoní en la tanda de penals en un emocionant matx. Posteriorment, arribava el partit pel tercer i quart lloc, i victòria 4-2 de la Fundació Esportiva Grama davant CF Badalona, en un partit elèctric i ofensiu, deixant constància l'equip de Santa Coloma que serà un equip a seguir durant la temporada, amb jugadors ofensius interessants. 


Image2 2

L'alcaldessa d'Arenys, Annabel Moreno fent el lliurament al capità del RCD Espanyol, equip guanyador del torneig


I a les vuit del vespre començava una nova final del torneig, amb victòria 2-0 del RCD Espanyol davant el CE Sabadell amb gols de Jan Moreno i Roger Siuró, revalidant el títol del 2021 i veient l'entrega de premis ja de nit, atorgant el premi Enrique Garcia Baena al lituà Rimvydas Kiriejevas del RCD Espanyol, com a millor porter del torneig de Sant Roc.


Image1 9

Joaquim Garcia fent el lliurament del premi al millor porter del torneig, el lituà Rimvydas Kiriejevas.


Aquest torneig estival marca l'inici de les festes de Sant Roc a Arenys de Mar i també és el primer gran acte a la vila en l'àmbit esportiu, veient com en les setmanes vinents del mes d'agost començaran les pretemporades els primers equips de les diferents entitats esportives.


Àlbum del Torneig juvenil de Sant Roc 2022