Annabel Moreno dirigirà Serveis Municipals i Medi Ambient i Quim Mas, Benestar Social

​L'alcaldessa d'Arenys de Mar reorganitza el cartipàs municipal d'ERC en solitari després de la crisi de govern oberta la setmana passada
|

L'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, ha signat els decrets per reorganitzar el govern i el cartipàs municipal. Els regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) es reparteixen les delegacions que, fins fa una setmana, tenien delegades les regidores de la CUP i el regidor d'Arenys en Comú que van abandonar el govern després de la crisi oberta amb la regidora Ona Curto i han passat a formar part de l'oposició.


Esquerra

Els sis regidors d'Esquerra Republicana, la nit de les eleccions. Foto: ERC.


L'alcaldessa ha signat també un decret per reorganitzar les tinències d'Alcaldia i un altre per poder poder constituir la Junta de Govern Local. En un tercer decret ha fet una nova delegació de competències entre els regidors republicans que conformen, des d'ara, el govern municipal. D'acord aquest decret les delegacions són:



  • Laia Martín i Romano,  1a tinent d’Alcaldia, amb les delegacions d'Hisenda, Participació ciutadana, Comunicació i Drets civils
  • Míriam Puig i Comí, 2a tinent d’Alcaldia, amb les delegacions d'Infància, Joventut, Festes i Educació
  • Josep Maria Pruna i Cañadas, 3r tinent d’Alcaldia, amb les delegacions de Cultura, Seguretat ciutadana, Organització administrativa, Recursos humans i Patrimoni.
  • Joaquim Mas i Ferré, 4t tinent d’Alcaldia, amb les delegacions de Promoció econòmica, Port, Comerç i Ocupació, Fires, Turisme, Acció social i Salut pública i Consum.
  • Mónica Danés i Roca, 5a tinent d’Alcaldia, amb les delegacions d'Esports i Gent Gran


L’alcaldessa es reserva les competències sobre les matèries d'Urbanisme, Habitatge, Obres i serveis i Medi ambient. Es mantenen com a càrrecs de confiança, Joaquim Ponsarnau com a cap de gabinet d'alcaldia i Oriol Ferran, com a cap de comunicació.