Nova pubilla i hereu

Els dos escollits també reclamen que millori la neteja d’Arenys
|

Arenys de Mar té nova pubilla i hereu després que la nit del dissabte 29 d’octubre es fes l’elecció al Teatre Principal amb la participació de delegacions del pubillatge d’arreu de Catalunya i fins i tot d’Andorra. La nova pubilla és Mar de Antonio que substitueix Gemma Giménez i el nou hereu és Pol Torrentó que pren el relleu a Arnau Gómez. La dama d’honor escollida és Jana Gómez, el fadrí és Sagar Vilanova. Finalment, la nova pubilleta és Elna de Antonio, germana de la pubilla, i l’hereuet és Quim Fuentes. 


Hereus i pubilles 2022   xs

Quim Fuentes, Elna de Antonio, Pol Torrentó, Mar de Antonio i Jana Gómez. Foto: Xavi Salbanyà


La nova pubilla d’Arenys, Mar de Antonio, cursa estudis superiors d’interpretació del violí al Liceu. Mentre que el nou hereu, Pol Torrentó, estudia fisioteràpia al Tecnocampus de Mataró. Tots dos van haver de passar el pertinent examen. Una de les preguntes on van fallar va ser la procedència dels plataners de la Riera, que els van portar de la devesa de Girona. 


De Antonio afirma que el que més li agrada d’Arenys és l’orgull de pertinença a la vila dels arenyencs. Torrentó està enamorat del mercat municipal. Tots dos com la dama d’honor van respondre en l’examen que Arenys necessita millorar la neteja dels carrers. La pubilla sortint Gemma Giménez és també pubilla del Maresme, mentre que l’hereu Arnau Gómez és primer fadrí de la comarca. Tots dos es presentaran aquest novembre als títols nacionals de Catalunya.