Juanjo Almansa, cap de llista del PP per a les pròximes eleccions municipals

El 2019 va quedar sense representació per una quarantena de vots i ara, sense la competició amb Ciutadans, espera poder aconseguir 3 regidors
|

L'exregidor del Partit Popular a Arenys de Mar, Juanjo Almansa, ha estat ratificat aquest dilluns com a cap de llista d'aquest partit a Arenys de Mar per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. El comitè electoral del Partit Popular de Barcelona ha aprovat aquesta candidatura.  En una entrevista al programa ‘Tot a l'hora’ de Ràdio Arenys, Almansa diu que afronta aquest nou repte amb moltes ganes i espera poder aconseguir, almenys, 3 regidors.


J Almansa2   xs

Juanjo Almansa, en una imatge d'arxiu. 


Almansa va ser regidor del PP en el mandat 2011 a 2015 —en el primer govern d'Estanis Fors (aleshores CiU)— ocupant les carteres d’Esports, Medi Ambient i Brigada Municipal. En les últimes eleccions, tot i presentar-se, el partit no va aconseguir representació municipal, per una quarantena de vots, a causa de la competició amb la llista de Ciutadans. Ara, torna a encapçalar la llista popular i diu que el motiu que l’ha portat a presentar-se ha sigut “deteriorament i la deixadesa” que ha patit Arenys de Mar en els últims quatre anys.  Afirma que el PP té ganes de ‘governar’ i es marquen assolir tres regidors.


Un dels eixos bàsics del programa electoral es basarà en la millora la neteja viària i la recollida selectiva.  També posaran l’accent en l’impuls de polítiques referents al fenomen de l’ocupació, sobretot, per lluitar contra aquells col·lectius que generen problemes. Així mateix, diuen que cal més habitatge social repartit per tot el municipi i destaca que una de les primeres coses que haurà de fer el nou govern sortint haurà de ‘posar ordre’ el funcionament intern de l’Ajuntament i ‘remodelar i reestructurar’ àrees com Serveis Municipals.


Respecte a la situació política local, afirma que el govern d’esquerres d’aquest últim mandat ha ‘fracassat’ i creu que el PSC és l’actual soci de govern des de l’oposició.  Afegeix que, ara, el que necessita Arenys de Mar és un canvi. Respecte als possibles escenaris un cop s’hagin celebrat les eleccions,  Almansa diu que no descarten a cap partit, tot i que reconeix que hi ha formacions amb qui seria més difícil pactar en l'àmbit ideològic. En cas que no puguin governar, oferirien pactes puntuals des de l’oposició.  És previst que en les pròximes setmanes faci una presentació pública en què, també, es donaran a conèixer els primers noms de les persones que l’acompanyaran. Amb molta probabilitat, la número dos sigui una destacada militant d'Arenys de Mar