Laia Arrantes i Martina Soler, campiones d'Espanya de Voleibol júnior

​El CV Premià de Dalt es va imposar en la final de la categoria femenina 1 en la Copa d'Espanya disputada el passat desembre a Valladolid
|

La Copa d'Espanya de Voleibol de categoria cadet, juvenil i júnior es va celebrar a Valladolid del 27 al 30 de desembre del 2022. El Poliesportiu Pisuerga, epicentre de la competició i seu del All Star Iberdrola, va acollir les finals de les tretze competicions en lliça durant aquesta edició de l'esdeveniment més multitudinari del voleibol nacional. El CV Premià de Dalt es va imposar en la final de la categoria femenina 1. En l'equip hi van participar dues arenyenques: Laia Arrantes i Martina Soler.

Cv premia

El juvenil femení del Premià de Dalt celebrant el triomf. Foto: RFEV.

Durant la final, el CV Premià de Dalt va completar una sensacional remuntada per a aconseguir el títol en la categoria femenina 1 en vèncer a CV Elx Finestrat per 24-26/25-20/15-1. Barça CVB es va emportar el bronze de la categoria juvenil femenina 1 després de derrotar en la final de consolació a CV Collado Villalba. Els 308 equips participants van completar les seves últimes trobades per a definir les classificacions finals, posant el punt final a quatre intensos i emocionants dies que van omplir Valladolid d'un fantàstic ambient de voleibol.

La Copa Espanya de Voleibol de categoria cadet, juvenil i júnior es va acabar amb unes xifres d'impacte. 17 instal·lacions, 52 pistes d'ús simultani, 308 equips i 4312 participants són alguna de les impactants xifres que en l'aspecte esportiu mou l'esdeveniment de major participació del voleibol nacional. Unes dades que es completen amb els 115 àrbitres i 120 voluntaris que han fet possible que es disputessin les 1029 trobades que han conformat la Copa d'Espanya.