L’exalcalde Estanis Fors recupera Soraya Real en una llista renovada

​ERC encara no ha fet pública la seva candidatura que encapçalarà l’alcaldessa Moreno
|

De mica en mica es van configurant les llistes electorals a Arenys de Mar per a les eleccions municipals d’aquest mes de maig. Els dos principals partits que es disputen l’alcaldia, Junts per Arenys i ERC, ultimen els noms de les candidatures que s’hauran de publicar oficialment al mes d’abril.


JxA


D’esquerra a dreta i de dalt a baix Estanis Fors, Soraya Real, Domènec Massuet, Cristina López, Ramir Vidal, Agustí Farré, Pau Moret, Xavi Navarro i Marta Serrano.


La candidatura de l’exalcalde Estanis Fors ja està concretada en les seves primeres posicions, segons que ha pogut saber L’Agenda. Fors ha recuperat Soraya Real i la col·loca com a número dos de la llista. Real va ser regidora de Benestar Social i de Brigada entre 2011 i 2016, any en què Fors va ser desbancat de l’alcaldia per la moció de censura, i va seguir a l’oposició fins al 2019. Ara és la coordinadora de Junts per Catalunya a Arenys. Real substitueix a la regidora Viviana Pérez que era la número dos de Fors i que ara no anirà a les llistes. 


Com a número tres de JxA anirà l’actual regidor Domènec Massuet, que el 2019 anava de cinc. La quarta posició serà per l’advocada arenyenca Cristina López que s’incorpora com a novetat juntament amb Ramir Vidal, cinquè. El sisè lloc serà per l’actual regidor Agustí Farré, que anava setè el 2019. La setena posició en la llista de JxA serà per un nou fitxatge, en Pau Moret i els actuals regidors Xavi Navarro i Marta Serrano, completaran el vuitè i novè lloc.


Estanis Fors va explicar al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys que compta amb 27 persones que conformen la seva llista electoral i que la formen representants de tots els àmbits socials i culturals d’Arenys de Mar. “Fins i tot he hagut de dir que no molta gent que també volia anar a la meva llista, però la candidatura està limitada”, ha explicat.


La candidatura de Moreno

Per la seva banda, ERC encara no ha fet públics els noms que acompanyaran l’alcaldessa Annabel Moreno, però es dona per fet que repetiran la regidora Míriam Puig i el regidor Josep Maria Pruna, mentre que Mònica Danès no es presentarà.