Almansa presenta la llista i el programa del PP per a les eleccions

Els populars omplen la sala Noble del Calisay en un acte amb el president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, i el president provincial, Manuel Reyes
|

El Partit Popular d'Arenys de Mar ha omplert la sala Noble del Centre Cultural Calisay aquesta tarda per presentar la llista amb la qual concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. En una sala que ha quedat petita, el cap de llista Juanjo Almansa ha estat acompanyat pel president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández, i pel president provincial, Manuel Reyes. Durant l'acte, Almansa ha desgranat els components de la llista, així com els principals eixos del programa electoral. 


WhatsApp Image 2023 03 03 at 19.37.25

Alejandro Fernández, Juanjo Almansa i Manuel Reyes. Foto: Xavi Salbanyà. 


La número dos de la llista serà Carmen Crego, que milita al partit des de fa bastant de temps. Crego havia anat a la llista de Ciutadans del 2015, amb l'exregidora Rosa Zaragoza com a cap de llista, que no va treure representació. De número 3, hi anirà l'històric militant popular Manuel Ribas, i el seguirà un altre militant històric com Roman Pascual, ambdós molt vinculats al món del futbol arenyenc. Els seguiran altres membres del partit a Arenys, com Ruth Vázquez o Antonio Luque, que ja han participat en altres comicis. Tanca la llista, l'exregidora del PP a Arenys, Belén Quintero, com ja va fer fa quatre anys. Almansa ha tingut també un record per a destacats militants desapareguts, com ara Santi Herce i Salvador Riera.


WhatsApp Image 2023 03 03 at 19.37.47

Almansa ha presentat la llista i els principals eixos del programa. Foto: Xavi Salbanyà. 


Pel que fa al programa, Almansa diu que es presenta com a candidat del PPper treure Arenys de la deixadesa”. Segons ha avançat Ràdio Arenys, el cap de llista ha afirmat que Arenys ha perdut el prestigi que tenia, especialment “amb un govern fallit que va prioritzar el pacte amb partits independentistes abans que el poble”. Almansa ha destacat la neteja com un dels seus punts clau del programa electoral. També ha anunciat que prioritzarà els Serveis Socials i la creació d’habitatge social, així com combatre la inseguretat al poble reunint, només entrar, la junta local de seguretat. D’altra banda, també ha destacat la importància de renovar instal·lacions esportives com les pistes d’atletisme, tancar la pista descoberta o crear un nou camp de futbol 7.


WhatsApp Image 2023 03 03 at 19.37.24


Precisament, la neteja, la inseguretat i els ocupes han estat els punts que han remarcat tant Manuel Reyes com Alejandro Fernández. Els presidents del PP a la província i a Catalunya han remarcat que en les municipals s’ha de votar la persona i han qualificat Juanjo Almansa com una persona “pròxima, amable i valenta”. En aquest sentit, Almansa ha destacat que la seva base serà el treball, la humilitat i la coherència governant per a tothom, sent fidel als principis del partit i escoltant els veïns.