L'arenyenca Thaïs Pérez es proclama campiona de la Copa Princesa

​La jugadora del Club Hoquei Mataró guanya la final 2-1 a Bembibre HC, amb assistència de la jugadora d'Arenys.
|

Els èxits no paren d'arribar per als esportistes arenyencs i la jugadora d'hoquei patins, Thaïs Pérez, es va proclamar el passat 2 d'abril campiona de la Copa Princesa que es va disputar a la població madrilenya d'Alcobendas amb el seu equip CH Mataró.

 

Aaas


La jugadora del 2006, segueix creient i en aquest torneig final va tenir un paper clau, realitzant tres gols a la semifinal que va guanyar Mataró 4-2 a HC Raxoi. A la final, l'equip de la capital del Maresme es va imposar 2-1 a Bembibre HC, equip de Castellà i Lleó per 2-1, amb gols d'Olga Juanola i Laia Sanz, veient com es van col·locar 2-0, resultat gairebé definitiu per alçar el títol de campiones. La patinadora Thaïs Pérez va donar una assistència de gol en aquest final, sortint de titular, finalitzant el torneig com a màxima golejadora. Prèviament, el CH Mataró es va proclamar campiones de la Copa de la Generalitat que donava bitllet per aquesta Copa Princesa.


Aaass


Actualment, a la OK Liga Iberdrola, el CH Mataró són vuitenes amb 27 punts, lluny de les líders HC Palau de Plegamans. L'esportista d'Arenys de Mar ha jugat 22 partits i ha anotat dos gols.