Xènia Vidal s'ha proclamat campiona de Catalunya Fem15 d'hoquei

​L'arenyenca Xènia Vidal Dalmau del CH Arenys seleccionada per la selecció catalana d'hoquei sobre patins Fem15
|

L'arenyenca Xènia Vidal Dalmau del CH Arenys seleccionada per la territorial de Barcelona s'ha proclamat campiona de Catalunya i i ahir mateix els seleccionadors catalans l'han convocada per la selecció catalana per anar a defensar Catalunya al campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'HP que tindrà lloc els propers 16, 17 i 18 de juny a Jerez de los Caballeros (Extremadura). 


Aaa

La Xènia Vidal Dalmau amb la copa de campiona de Catalunya


El Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials d'hoquei sobre patins ha tingut lloc aquest cap de setmana a Malgrat de Mar sota una gran organització conjunta entre la FCP i el CP Malgrat.

En la categoria Fem15  hi ha hagut una clara dominadora del campionat, en aquest cas la selecció de Barcelona, vencedora en els tres partits en què ha intervingut. En aquesta categoria s'ha viscut una mena de final, ja que a l'últim partit s'han vist les cares les barcelonines amb la selecció de Girona, arribant tots dos combinats amb els mateixos punts. El duel s'ha decantat del bàndol barceloní i les gironines s'han penjat la plata; mentre Lleida ha sigut tercera i Tarragona quarta.


Ddd

Selecció Territorial de Barcelona ahir a Malgrat (foto: FCP)