Xènia Vidal s'ha proclamat campiona d'Espanya amb la selecció catalana d'hoquei

​L'arenyenca Xènia Vidal Dalmau del CH Arenys seleccionada per la selecció catalana d'hoquei s'ha proclamat campiona d'Espanya aquest diumenge a Jerez de los Caballeros.
|

Catalunya és el nou campió de la XV edició del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que s'ha celebrat a Jerez de los Caballeros. El conjunt català es va plantar en la final després de superar ahir, en semifinals, a Astúries per 5 gols a 0. Madrid, en canvi, va superar a Euskadi per 5-3 en l'altra semifinal.

Sss

Catalunya s'ha posat per davant en el marcador quan faltaven 7 minuts per al final de la primera meitat amb un gol d'Elsa Salvañà amb un llançament de falta directa. Amb el marcador de 0-1 s'ha arribat a la mitja part.

En la segona meitat, Madrid ha tingut l'oportunitat d'empatar el partit després de la desena falta de Catalunya, però Alejandra Muniain no ha pogut transformar la falta directa.

Per contra, Catalunya si que ha aprofitat la desena falta madrilenya per a posar el 0-2 definitiu, també de falta directa, mancant 1 minut per a la conclusió del partit.