Mitjans, Kunda i Del Castillo han triomfat aquest estiu

Continuen els èxits esportius en atletisme, voleibol i bàsquet
|

Diego Kunda, Marta Mitjans i Èric del Castillo continuen donant grans moments i aquest estiu han escrit nous capítols que van en paral·lel a les medalles obtingudes en els diferents campionats que han participat representant a Espanya.

Ddddd

Marta Mitjans, Èric del Castillo i Diego Kunda.

En voleibol, Diego Kunda Visciglia es va col·locar la medalla de bronze a la capital de Montenegro dins Campionat d'Europa sub17 amb el combinat de vòlei Espanyol. El receptor del Barça va resultar seleccionat per Fredinson Mosquera i amb la victòria pel tercer i quart lloc davant Bèlgica, va emportar-se la tercera plaça i bitllet pel Mundial 2024 sense seu decidida. En les semifinals, van caure davant del combinat de Bulgària.

En bàsquet, Èric del Castillo Lindo, jugador del Joventut de Badalona, va ser un dels dotze escollits per l’entrenador Xavi Albert per l'Eurobasket U16 que es va organitzar a Skopje, capital de Macedònia. L'aler es va proclamar campió d'Europa guanyant la final a Itàlia per 77-68 amb dotze minuts de l'arenyenc al Sports Centre Boris Trajkovski. Espanya va guanyar tots els partits d'inici a fi, començant pels tres partits de la fase de grups (Israel, Alemanya i Finlàndia) i els de la fase final, patint molt a quarts davant Eslovènia (79_82), però guanyat fàcil a semifinals davant l'actual campiona d'Europa, Lituània. Del Castillo marxa amb una mitjana de 15 minuts per partit, sumant 2,9 punts, 2,4 rebots i 1,3 assistències.

I Marta Mitjans continua amb el seu ritme imparable i amb nous capítols d'una carrera espectacular. L'estiu començava amb la medalla d'or al Campionat d'Espanya dels 800 a Gijón i posterior representació amb Espanya a les Olimpíades juvenils d'Europa que es van diputar a Maribor a finals de juliol. Tercera posició final als 800, competint entre les millors del continent, en una final que es va poder seguir en directe a Arenys de Mar i posterior bona actuació al relleu. L'activitat de l'atleta arenyenca no va acabar a Eslovènia, ja que Mitjans serà una de les destacades de la delegació espanyola per al primer Campionat Iberoamericà sub18 que es disputarà a Lima, Perú, entre el 15 i 17 de setembre a l'Estadi Villa Deportiva Nacional.