Marta Mitjans campiona d'Espanya Sub-18 de cros per clubs amb el Playas de Castellón

Rut Herce segona d'Espanya Sub-20 de cros per clubs amb el Canovelles
|

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Sòria el LVIII Campionat d'Espanya de Cros de clubs en les categories sub-16, sub-18, sub-20, sub-23, absolut i relleus mixtes, tant és masculí com en femení.


Marta i rut


Marta Mitjans que corria la distància de 3961 m corresponent el sub-18 ha quedat campiona per clubs amb el Playas de Castellón. En aquesta categoria hi participaven 44 clubs de tot Espanya. La Marta en aquesta ocasió ha fet un temps de 14,55 minuts corresponent a la catorzena posició i còmput general de l'equip ha estat de 26 punts. Puntuació que els hi ha donat la primera plaça del pòdium, seguit de l'equip Atletica Lucense amb 62 punts i l'Atletismo Tarancón amb 147 punts. La competició per equips dona notes curioses, en aquest cas la corredora Maria Viciosa que ha estat la primera a travessar la línia d'arribada amb un temps de 13,56 minuts ha quedat en cinquena posició amb el seu equip Vicky Foods Athletics amb 222 punts.


Per altra banda, a la cursa del sub-20 corresponent a 4886 metres, l'atleta arenyenca Rut Herce que participava amb el CA Canovelles ha fet una marca de 21,13 minuts que amb el còmput general de l'equip li ha valgut una segona posició. Amb aquest segon lloc ha quedat classificada per l'europeu de cros per clubs que es fa a Albufeira (Portugal) el mes de febrer vinent.