Georgina Soto i Adama Traoré campions del 18è Trofeu Open de Kung-fu d'Encamp

Els representants l'Escola de Kungfu i Taiji Arenys van quedar primers classificats en formes tradicionals i combat sanda, respectivament
|

Aquest dissabte 20 d'abril, el Complex Esportiu i Socio-Cultural d'Encamp va ser escenari de la celebració del 18è Trofeu Open de Kung-fu Parròquia d'Encamp, una competició internacional que va destacar per la seva emocionant participació i nivell competitiu. Entre els destacats competidors es trobaven representants l'Escola de Kungfu i Taiji Arenys, que entrena Rafa Ferrer. Amb una selecció de 80 competidors que van representar diversos clubs i escoles marcials de tota Espanya i d'Andorra, la competició va ser tot un espectacle de destresa i habilitat en els estils tradicionals de Kung-fu.


WhatsApp Image 2024 04 20 at 19.59.20 (2)

Georgina Soto, Rafa Ferrer i Adama Traoré. Foto: Escola de Kungfu i Taiji Arenys.



Els representants de l'Escola d'Arenys de Mar van brillar especialment en aquest esdeveniment, demostrant la seva excel·lència en les diverses categories de competició. Georgina Soto va resultar primera classificada en Formes Tradicionals o Taolu, exhibint una gràcia i una precisió notables en els seus moviments. A més, va destacar en la categoria d'Arma Llarga, assegurant-se la primera posició amb la seva habilitat impressionant amb les armes tradicionals. D'altra banda, Adama Traoré va fer una actuació impressionant en el combat sanda, on va quedar primer classificat. A més, va aconseguir una meritòria tercera posició en la categoria d'Arma Llarga, reafirmant el seu talent versàtil en les diverses disciplines del Kung-fu.


El lliurament de les medalles va ser dut a terme pel conseller comunal d'Encamp, Benjamí Rascagnères, i Marc Lacoste, representant de l'esponsor oficial de la federació CIMS equipament hoteler. Des de la Federació Andorrana Wushu-KungFu, es van enviar les més sinceres felicitacions a tots els competidors per la seva participació exemplar en aquest esdeveniment tan destacat. La seva passió i dedicació han enriquit la comunitat del Kung-fu, i el seu talent ha inspirat a tots els presents.