L'AFA llença una campanya d'imants solidaris per ajudar el tercer sector

​Els imants tindran un preu de 3 euros i tots els beneficis es destinaran íntegrament al convent dels Frares Caputxins
|

L'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar, juntament amb el FLOC, s'ha sumat a les accions contra la Covid-19 i ha llençat cinc imants solidaris, que serviran per recaptar diners per ajudar al convent dels Frares Caputxins.


Els membres de l'AFA van presentar gairebé una trentena de fotografies per a aquesta iniciativa. Finalment, el jurat, format per Santi Artigas i Txeni Gil, va ser l'encarregat de seleccionar les cinc imatges que millor representaven la lluita contra el virus, basant-se en dos criteris més: la capacitat comercial i la relació amb la vila. De fet, en algunes d'aquestes fotografies es poden veure imatges icòniques d'Arenys com la Flor d'Alba, una almorratxa o l'escut arenyenc.
Tres dels cinc dissenys escollits amb imatges d'Arnau Tornero, Joan Puig i Juanchi Pegoraro. Fotos: AFAEs faran 300 unitats d'aquests imants, que tindran un preu de 3 euros i es podran trobar pròximament a diversos comerços arenyencs. La recaptació que se’n faci anirà íntegrament a la comunitat dels Caputxins d’Arenys de Mar que porta a terme un programa d’assistència als sense sostre.