Xavi Asensio en el Premi Social i Marina Vidal en el Premi Popular, guanyen la 16a lliga fotogràfica de l'AFA

La lliga ha estat totalment atípica a causa de la pandèmia que estem vivint i que ha comportat tot un seguit de canvis en el transcurs de la competició, com entregues i votacions a través d'internet.
|

Després d'una lliga plena d'emoció fins al darrer moment, els guanyadors de la 16a Lliga de l'Agrupació Fotogràfica són: Xavi Asensio en el Premi Social i Marina Vidal en el Premi Popular. Una lliga que ha estat totalment atípica a causa de la pandèmia que estem vivint i que ha comportat tot un seguit de canvis en el transcurs de la lliga i que això ha provocat que els resultats fossin més ajustats fins a darrera hora.


Afa


A part dels guanyadors també han recollit premis els segons i tercers classificats, en el social han estat en Josep M. Saurí i la Marina Vidal i en el popular l'Albert Lloret i en Josep Lluís Escudero.

El premi totxo, que, recordem, recau en el darrer classificat de la lliga social, ha estat per en Joan Antoni Ripoll



20200723 233237aa


 

En aquesta ocasió els guardons lliurats han estat obra del mestre artesà Miquel Rodríguez, es tracta d'una càmera antiga feta amb fusta. L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la sala Josep M. Arnau del Calisay amb els rigors protocol·laris que obliga aquesta pandèmia en una acta d'aquestes característiques.