Els geganters presenten la Gimcana dels Gegants per aquest Sant Roc

​S'hauran de respondre un mínim de 7 preguntes als comerços participants on hi ha un codi QR
|

L'Associació de Geganters organitza per aquest Sant Roc la Gimcana dels Gegants, amb la collaboració de l'UBICA, el comerç local i l'Ajuntament. Aquesta activitat pretén substituir les cercaviles de Sant Roc per fer presents els gegants i capgrossos d'una altra manera durant les festes. La Gimcana dels Gegants consta de 13 preguntes -una per comerç- i es podrà respondre de dimarts, 11 d'agost, a diumenge, 16 d'agost, diada de Sant Roc. 


GimcanaGegants



En els comerços que hi participen (vegeu foto), hi ha uns codis QR amb una pregunta sobre els gegants. Qui respongui com a mínim 7 qüestions correctament entrarà en el sorteig dels premis i descomptes que donen els respectius comerços.

Bases1

D'altra banda, del 14 al 16 d'agost els gegants estaran exposats en diversos edificis públics. En Tallaferro i la Flor d'Alba als balcons de l'ajuntament, en Roc i la Maria a l'església, i l'Elm i la Carmeta als balcons del Calisay. D'aquesta manera els arenyencs podran veure els gegants sense aglomeracions. L'Associació de Geganters també ha suspès els actes de celebració del 40è aniversari d'en Roc i la Maria però no descarta celebrar-ho més endavant.